DonCha

Navodila

Uporaba visečih mrež

DonCha zaenkrat izdeluje viseče mreže iz flisa in bombaža. Lahko je tudi “polnjena” s koflinom-termo vato ali flanelo. Mrežo obesite na rešetke kletke po želji in možnosti, kot vam vaša kletka dopušča. Je pralna. S čudovitim vzorcem blaga je izredna popestritev prostora, kjer biva živalica. Viseča mreža bo zagotovila živalci luksuzno počivanje in spanec. Vaša živalca se bo z veseljem spočila ali pa se skrila pod njo. Imela bo strehico. Dodatno skrivališče, saj se živalca tako počuti bolj varno.
 
Mrežo boste namestili po želji, po višini, da se ne bo preveč mučila skočiti na njo. Da bo najprimerneje in varno za vašo živalco. Za morske prašičke, podganice, činčile, dihurje… Ko sem sama prvič namestila mojim morskim prašičkom visečo mrežo, nisem pričakovala, da bo takšno veselje. Sicer je trajalo kak teden, da so se navadili, jo vzeli za svojo. Ampak sedaj ni lepšega, kot videti kako na njej zaspijo. Tudi za igro jo uporabljajo, saj se podijo po njej in skačejo gor in dol. Super kos “pohištva” je to! DonCha vam izdela mrežo po želeni velikosti. Za podganice vam jo tudi primerno prešijemo.
 
STOJALA Z/ZA VISEČO MREŽO: DonCha vam ponuja tudi lesena stojala za visečo mrežo.
Stojalo je idealno za vse, ki imate narejena večja bivališča za živalce in tudi za kletke. Lepo zgleda, to moram posebej poudariti. Postavitev je zelo lahka. Preizkušeno na naših glodalcih, zelo uspešno. Ne samo, da izvrstno popestri prostor/kletko, živalca se v ta kos pohištva zaljubi. Ker pa je les in če to postavimo v uporabo glodalcu, potem vemo, da si bo tudi malo pobrusil zobke. Je varno, saj les ni pobarvan.
Možen nakup samo v kompletu z visečo mrežo. Za vsa vprašanja sem dosegljiva na zasebnih sporočilih.
Kontaktirajte @DonCha.