DonCha

Navodila

Uporaba vreče

V angleščini jim nekateri pravijo “Cuddle sack” ali “bag”. Tudi “sleeping bag”. DonCha izdeluje različne vreče iz flisa in blaga, tudi podložena je lahko s koflinom – termo vato.
Vrečo bodo oboževali morski prašički in afriški beloprsi ježki. Tudi za podganico bi bila. In za kunce, hrčke, … A veste, da so te vreče tudi za manjše pse? Za čivavo npr. Ježki potrebujejo varno zavetje, toploto.
Vreča vam bo za morske prašičke prišla še posebej prav, ko bo vašemu prašičku vse novo pri vas in vas še ne bo navajen. Olajšate mu lahko prve tedne pri vas z vrečo, v katero se bo lahko skril. Počutil se bo varno. Prav tako ga lahko z vrečo vzamete ven iz njegove kletke. Saj se tudi vas in vaših rok mora počasi navaditi. Tako bo dvigovanje čim manj stresno za prašička. Morebitni obiski pri veterinarju bodo manj stresni, Enako velja za ostale živalce. Bodo pa jo z veseljem uporabljal tudi kasneje za počivanje in spanje. Prav tako so luštne na pogled, popestrijo prostor živalce. Zamislite si vaše stanovanje brez pohištva.
Če imate golega morskega prašička so te naše tople in mehke zadeve “must have”. Preverjeno ostanejo dolgo lepe in uporabne tudi po več pranjih. Še kakšno vprašanje? Vam velikosti zašitih vreč ne odgovarjajo? DonCha zašije po vaših željah. Kontaktirajte DonCho. FOTO: Stranka Henrik