DonCha

Sporočila

Malo podrobneje o DonCha

DonCha sem jaz – Klavdija. In seveda celotna moja družinica z vsemi živalcami, ki jih ni malo. DonCha je nastala iz moje velike ljubezni do živali že od majhnih nog, kar se kaže v vseh porah mojega življenja. Od vsakodnevnih odločitev, do pomoči živalim in ustvarjanja za njih. Ustvarjam sama, izdelujem, krojim in šivam, pakiram. Naročam blago in material. Komuniciram z vami – strankami, skrbim za prepoznavnost, fotografiram in urejam fotografije,…itn. DonChini izdelki niso proizvodnja v ogromnih količinah, v bistvu so unikati in vsak ima vložen določen moj čas. Upam, da moja ljubezen do živali odseva v njih. Da se to čuti in ceni.

Veliko izdelkov je že na voljo, ogromno jih je še v načrtih. Upam, da podpirate tudi moj način okolju prijazno pakiranje izdelkov, kar se mi zdi zelo pomembno.

Z nakupom DonChinih izdelkov podprete mene, mojo vizijo in ustvarjanje v naprej. Prav tako meni omogočite, da sem del vaših živalic, vi pa del mojih in tistih pomoči potrebnih. Za to sem vam zelo hvaležna. Iskrena hvala, ker ste.